Αποστολές - Μεταφορικά

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS και ΕΛΤΑ) στο χώρο σας. Παραγγελίες που καταχωρούνται στο buychoice τις εργάσιμες ημέρες, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 ημέρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός Ελλάδος, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως την περιοχή παράδοσης.

Για τις αποστολές οικιακών συσκευών, η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες. Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από το αν η περιοχή είναι δυσπρόσιτη ή όχι και η παράδοση πραγματοποιείται μέσα σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Θα ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας με SMS.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν ανεξάρτητα με το εάν έχετε επιλέξει παράδοση στο χώρο σας ή HUB.

Παραδόσεις Λευκών Συσκευών

Θα πρέπει να τονιστεί ότι λόγω του μεγάλου όγκου της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων, ΔΕΝ μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας.

Για τις αποστολές οικιακών συσκευών (ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ) η εταιρεία μας συνεργάζεται με  μεταφορικές εταιρείες και κατά κανόνα, παραδίδονται μέσα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες, εκτός περιοχών με χαρακτηρισμό "ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ", όπου η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής, που αφορούν στη διακίνηση των εμπορευμάτων με τις μεταφορικές εταιρείες και ειδικότερα στις οικιακές συσκευές:

Η παραλαβή σας γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας σας και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Θα πρέπει, παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας, να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο τμημάτων του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να δεχθείτε, αλλά ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την παραλαβή του προϊόντος.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος από εσάς και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας, ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν.

Η μεταφορά του ελεχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (π.χ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή σε άλλο μέρος, καθώς και ζημιές που τυχόν προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Όλες οι υπόλοιπες αποστολές (εκτός των λευκών συσκευών) αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και ΕΛΤΑ και ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι παράδοσης, όπως προαναφέρθηκε, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (εκτός περιοχών με χαρακτηρισμό "ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ", όπου η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες). Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στο χώρο σας ή σε κάποιο κατάστημα της ACS.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.2 ευρώ.